Terug

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden lidmaatschap Proef Media BV (EventBranche.nl)

 

Dit zijn de algemene voorwaarden van het lidmaatschap van Proef Media BV ("Proef Media BV"), de uitgever van EventBranche.nl.

Vooropgesteld

EventBranche.nl streeft ernaar  om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij staan open voor kritiek/feedback en tips en vragen u dan ook met ons mee te denken. Wij hebben u nodig om de evenementenbranche naar een hoger niveau te tillen.

Ingang van uw lidmaatschap

Uw lidmaatschap gaat officieel in zodra u van ons de bevestiging van inschrijving hebt ontvangen. U vindt hier wat uw lidmaatschap precies inhoudt.

Service informatie

U ontvangt na inschrijving een bevestiging met daarin informatie over de verschijndatum van het eerstvolgende Magazine en de agenda met alle LIVE bijeenkomsten van EventBranche.nl. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging (tenzij anders wordt vermeld). Prijswijzigingen voorbehouden. Voor het bezorgen in het buitenland gelden afwijkende tarieven.

EventBrancheLIVE

Onderdeel van uw lidmaatschap zijn de EventBranche Borrels. No show is hierbij not done! Bent u meer dan 2 keer niet op komen dagen zonder u af te melden houdt Proef Media BV zich het recht voor uw lidmaatschap per direct te beëindigen. U ontvangt in dat geval geen geld retour.

EventBranche CV Bank

U heeft binnen het lidmaatschap de mogelijkheid om uw cv online te plaatsen in de EventBranche CV Bank. Neem bij plaatsing aandachtig onze Privacy Voorwaarden door.

Proeflidmaatschap

Bij een proeflidmaatschap geldt nooit een opzegtermijn. Wettelijk gezien stopt een proeflidmaatschap vanzelf na de afgesproken proefperiode. Opzegging is daarom niet nodig.

Uw lidmaatschap beëindigen

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Hiervoor geldt wettelijk een opzegtermijn van drie maanden vóór afloop van de abonnementsperiode.  Vermeld bij opzegging a.u.b. altijd uw bezorgadres, rekeningnummer (plus eventueel afwijkende tenaamstelling) en de reden van uw opzegging.

Op welke manier moet ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Volgens de nieuwe wettelijke regels moet u in ieder geval kunnen opzeggen op dezelfde manier als waarop u het lidmaatschap of contract hebt afgesloten. U kunt uw lidmaatschap altijd per mail opzeggen. (elin@eventbranche.nl )

Stilzwijgende verlenging van uw lidmaatschap

Zonder wederopzegging wordt uw lidmaatschap na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd.  Een lidmaatschap voor onbepaalde tijd is een lidmaatschap zonder einddatum. Inning van het abonnementsgeld blijft gelijk aan de periode waarvoor het abonnement is aangegaan.

Bij een lidmaatschap voor onbepaalde tijd heeft u altijd het recht om op te zeggen wanneer u wilt. Bij het opzeggen moet u wel rekening houden met de opzegtermijn.

Vroegtijdige opzegging

U bent niet aan extra kosten gebonden indien u uw lidmaatschap vroegtijdig beëindigd. Er wordt  ook geen geld teruggestort wanneer u uw lidmaatschap vroegtijdig beëindigd.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze algemene voorwaarden neem dan contact met ons op.

Wij zijn altijd te bereiken op tel: 0314-361060 of per mail: elin@eventbranche.nl

 

Draai je scherm voor de beste ervaring